dimecres, 7 de juliol del 2010

Pla B?

Ja sé que a alguns no us fa massa el pes que parli de política, però és que em sento estafat, timat, enganyat i traït.

I no parlo del TC que d’aquests ja m’ho esperava, parlo dels polítics catalans. De tots menys els del PP, aquests no enganyen, des de sempre han anat a per nosaltres, se n’han sortit i ara lògicament celebren la victòria. Trist i llastimós però coherent.

Parlo de la resta de partits. Fa quatre anys que saben que la sentència seria negativa, de fet ho sabíem tots, i quan els periodistes els preguntaven quin seria el pla B quan això passés la resposta era:

a. no posem la bena abans de la ferida o
b. no s’han d’ensenyar les cartes al contrincant

Ara ja ha passat i ningú no té ni una trista bena, ni un pla B, ningú no ha pensat cap mena d’estratègia, és més, l’única proposta, que a sobre no han fet ells, és una manifestació (llegeixis derecho al pataleo) i es dediquen a espatllar-la discutint que sé jo de lemes i senyeres.

Dissabte els catalanets i catalanetes sortirem a queixar-nos i diumenge ells, els polítics catalans, es penjaran la medalleta i diran que ha estat un èxit de manifestació i dilluns tornaran a la seva feina d’incompetents com fins ara, que qui dia passa any empeny i d’aquí a no res hi haurà eleccions i seria cosa important de no perdre pas la cadira. Que per aquesta contingència, donat el cas, segur que en tenen de pla B.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

No oblidis que entre aquest dissabte i el dilluns, hi ha la final del Mundial, i si Espanya guanya ens haurem de sentir encara pitjor amb el gran nombre de catalans i catalanes que sortiran al carrer a celebrar aquesta victòria. Sí, ja ho sé, no s'hauria de barrejar això, però és que no tots els catalans pensem igual respecte al que volem pel nostre país. Només estem tots d'acord en una cosa, una veritat universal. Els nostres política fan pena. Són lamentables.

Carme Rosanas ha dit...

Doncs a mi no em f amassa gràcia parlar de política (jo no pas tu) bàsicament perquè em sentoi exactament igual d'estafada, d timada d'enganyad a i de traïda que tu o més... més perquè tinc més anys, no pa s per res... vol dir que fa més anys que m'enganyen.

Tens tota la raó! I estic tant enfadada amb la política que ja no sé que més dir... els ciutadans no podem, no sabem o no hi ha manera de fer-los arribar el despreci que sentim per ells... mai tindran el que es mereixen... sempre acaben fent la viu viu i com tu dius tornant a la seva incompetència, fent veure que han guanyat.

kika ha dit...

potser si a la mani el crit és de 'montilla dimissió' ... potser aleshores el diumenge alguns no estaran tant contents!

sànset i utnoa ha dit...

Són una panda de rucs, home!

Sembla que no els entri al cap que amb ximpleries com el tema sobre el lema que ha d'encapçalar la manifestació no se n'adonin que només aconsegueixen que cada dia menys gent vulgui compartir una manifestació amb ells.

Que és quedin a casa, que si algú ha de lluitar per alguna cosa segur que no seran ells!

*Sànset*

Rita ha dit...

Absolutament i completament d'acord amb tu, Jordi: són uns grandíssims incompetents!

Aviat hi haurà eleccions i serà el moment de dir-los com n'estem de decebuts.

neus ha dit...

ha començat una nova revolta Jordi!

http://ves.cat/ahdK

I si qui dia passa any empeny, cada passa ens durà una mica més lluny...

òscar ha dit...

Els nostres polítics, com gairebé sempre, només tenen com a pla B la cita amb les urnes.

Un cop citats segueixen fent de la manca de competència bandera. Això sí que seria un bon eslògan per encapçalar la "seva" manifestació.

Núr ha dit...

Estic d'acord amb el Sànset: tanta ruqueria i tanta història faran que cada cop menys gent vulgui anar a la manifestació...

Joana ha dit...

El PP és l'únic que no enganya, tens tota la raó. Tots volen sortir a una foto que no els pertoca.

Anònim ha dit...

L'únic pla B és la independència. Que els diputats del Parlament votin a favor de l'Estat propi i facin un gest de dignitat. Els que hi ha ara, però, ja l'han perduda fa temps.

Eduard ha dit...

Jo penso que sí que cal anar a la manifestació, a reclamar el dret a decidir, tal com ha proposat Òmnium des del primer moment, i de passada la independència. I si el Montilla i altres polítics no s'hi senten "còmodes", que es quedin a casa.

kweilan ha dit...

Tens tota la raó.

viu i llegeix ha dit...

ni pla B ni pla A no tenen. Improvitzen i deceben tots.

neus ha dit...

ens 'veiem' aquesta tarda a la manifestació!
penso mirar fixament a tots els barbuts que portin una càmera al coll
XD