dilluns, 23 de novembre del 2009

Influències blogàires...


Ja fa quasi tretze mesos, en aquest mateix blog, vaig llegir un post que em va fer molta gràcia. Es titulava Doctor i parlava d’una certa addicció que pateixen molts blogàires i de la que semblava ser que ningú tenia massa interès en curar-se.

Moltes vegades he recordat aquell escrit d’en Jordi :-)

Cada vegada que llegia un llibre que havia vist recomanat a la catosfera, que coneixia algun nou grup musical, que m’apuntava a alguna iniciativa (com l’actual de fer un post a mà o aquella d’en XeXu de mostrar el lloc on tenim l’ordinador) quan faig un Relat Conjunt, o participo a C@ts, o quan... m’adono com n’arribo a estar d’enganxada a aquest món cibernètic.

La darrera vegada que he pensat en aquell post “Doctor” ha estat precisament amb motiu de les Grans Celebracions del Cinquè Aniversari del Cròniques, aquest mes de novembre, i com a conseqüència de la magnífica Xocolatada de la Carme!! :-)

Des d’aquell dia, com si fos una autèntica criatureta, tenia moltíssimes ganes de provar les galetes Núries!!

Finalment, aquesta tarda (i després de caminar molt!! Doncs no tinc cap Caprabo a prop de casa) ho he aconseguit!! Una capsa de “normals” i una d’”integrals” (que en XeXu diu que s’han de sucar al cafè amb llet de l’esmorzar)



Aquí us en deixo unes quantes... no s’acaben, podeu anar agafant!! A la dreta de la imatge les normals, a l’esquerra les integrals:



He de dir que, fins i tot, vaig escriure un mail a la casa Birba per saber on podia comprar les famoses galetes, mail que em van respondre molt amablement dos dies després ;-)

15 comentaris:

kweilan ha dit...

Què bonic aquest mail. M'ha encantat per com transmeteixes la senzillesa de les coses quotidianes. Dóna bo llegir-te! I jo també les tastaré.

Carme Rosanas ha dit...

Un parell de normals si que te les agafo. Amb la llet amb Cola Cao també estan boníssimes, ei! i les integrals també (que en alguna cosa hem de coincidir en Xexu i jo!)

Un post molt dolç, amb doble sentit. ;)

Mireia ha dit...

Puc tastar les integrals ? que de les normals ja en tinc a casa.

Assumpta ha dit...

Kweilan, El teu comentari sí que és bo de llegir! ;-) I tant! agafa les que vulguis! :-)

Carme, Aiiii mmmmmmmm amb Cola Cao!! D'això sí que en tinc!! ;-)
Jejeje en XeXu i tu podrieu menjar galetes junts, però escoltant diferent música de fons :-)

Mireia, agafa, agafa, que la màgia dels blogs fa que no s'acabin mai!! :-))

neus ha dit...

i què? té raó en Xexu? són bones amb el cafè amb llet?? t'han agradat???
ui avui estic preguntona :P
guapa!

estrip ha dit...

per mi unes integrals!

Toni En Blanc ha dit...

Què són, les Maries catalanes? :D

Jordi Casanovas ha dit...

doncs què voleu que us digui... les integrals tampoc són tant bones.

Rita ha dit...

La de sensacions que desperta aquest món... Quin apunt més maco, Assumpta, ets fantàstica, noia!

Ara ja les conec i les podré buscar les Núries... :-)

Assumpta ha dit...

Elur, doncs encara no t'ho puc dir jeje... Ara les he pres amb te. El cafè amb llet pel matí, però tu pots preguntar el que vulguis que jo et respondré ;-))

Estrip, mira!! un de l'equip d'en XeXu! jajaja

Toni, doncs més o menys :-)
La casa Birba, de Camprodon (un poble preciós de la comarca del Ripollès) fa galetes des de l'any 1910 (quasi cent anys!!) les fan assortides i molt bones! Hi ha moltes varietats i, entre elles, les més "normals" serien aquestes galetes rodones que també es venen separadament (jo això no ho sabia, ho vaig saber gràcies a la Carme i al XeXu!!)
Són tipus "Maria" però amb més cos, i estàn boníssimes :-)
Ah! I no porten additius, ni colorants, ni conservants :-)

Jordi Casanovas, Jo les he provat les dues (he hagut d'obrir ambdós paquets per fer la foto del plat! jeje) i també m'agraden més les "normals" :-) Demà, amb el Nescafè amb llet veuré quines hi lliguen més jeje

Rita, Ostres, moltes gràcies!! Vosaltres sí que sou genials amb aquests comentaris tan macos!! :-))

Sergi ha dit...

Ja veig que en Jordi Casanovas s'ha enfadat amb mi perquè no m'agraden els Beatles i per això critica les integrals. Això és anar a fer mal...

No, de veritat, les dues són molt bones, a mi m'encanten. Fa temps que, si puc, no hi tinc altra cosa a casa per esmorzar. Celebro que les hagis tastat, i que ara en facis propaganda. I relacionar-les amb tot el flux d'informació que hi ha entre els blogaires és una gran idea.

Jordi, va, no m'ho tinguis en compte...

McAbeu ha dit...

Tens raó que aquest món blogaire ens enganxa i, com qualsevol addicció, no ens interessa "desintoxicar-nos".
És un vici però és un "vici bo" i si no deixem els dolents encara menys hem de deixar els bons, no?

Núr ha dit...

Doncs jo també n'agafaré un parell per a untar-les amb Nutela! :9 Que tingueu tots un bon dia!

assumpta ha dit...

Uuummm! Són molt bones, com el post.
N'agafo un parell, merci!

Assumpta ha dit...

XeXu, jajajaja alguna cosa hem de fer amb tu i els Beatles... no sé... i si t'explico que simpatitzaven molt pel Barça? :-)

Per cert, ara ja ho puc dir... he provat les integrals amb el cafè amb llet -de Nescafè- del matí i resulten molt, molt bones!!

McAbeu jejeje exacte, Mac, si tenim vicis, al menys que siguin bons i que ens facin fer coses innocents i divertides com resoldre enigmes, inventar històries, reflexionar, mostrar fotos xules, dibuixar, compartir cançons, comentar llibres... :-)

Núr Ostres!! Ara hauré d'anar a buscar Nutela!! :-))
Bé, jo sóc més de Nocilla, eh? però clar, si als blogs dieu Nutella, potser m'hauré de canviar!! ;-))

-Assumpta- Jejeje què dius un parell? Agafa les que vulguis!! (Mira, la Núr té Nutella i la Carme Cola-cao... ens en donaràn?... jejeje