diumenge, 6 de juliol del 2008

Punt i seguit

Escriure per escriure, per acomplir un dia més amb un deure autoimposat, esperant que algú, a l’altra banda, tingui ganes de llegir i de provar d’entendre les anades d’olla.

I sintonitzo amb algú que no sé quina cara fa però que es ben clar que m’ha clissat d’una hora lluny i me’n ric de l’altre que sent esquellots i s’imagina campanes o picarols. I tots i totes formen part d’un univers desconegut però que sé que hi és. Un univers que m‘escolta i moltes vegades pregunta sense esperar una resposta... o potser sí que l'espera però no la rep.

I busco música i trobo en Dizzy Gillespie i el poso fluixet perquè a l’altra banda de la porta dorm i deixo que la trompeta torta se m’endugui. I l’imagino amb les galtes inflades.

Canvio el format i teclejo ràpid les idees que hauria d’haver apuntat però que guardo desordenades i confuses al cervell.

I observo el món amb els ulls de qui pensa un post, cercant petits detalls, coneguts i evidents i me n’adono que, en aquests moments, sóc jo qui busca i que la vida és molt més interessant quan és ella qui ensopega amb mi. Mostrant-se oberta i disposada a ser escrita.

I tinc ganes que acabi l’estiu quan tot just acaba de començar i m’agrada que avui faci una mica de vent per deixar la finestra oberta i dormir amb una mica de fresca que s’endugui els mals esperits.

I quan estic a punt d’anar a dormir sona el mòbil i rebo dos missatges i l’últim diu: Posa tv2 ja! Pensa en mi! T’estimo!

I a tv2 fan els Police en directe. I penso que per moltes coses i anys que passin cada cop que senti With or without you voldré fumar-me un cigarret amb tu encara que sigui imaginari.

12 comentaris:

Rita ha dit...

M'ha agradat molt aquest post. A vegades t'entenc i d'altres no, però sempre, sempre, m'agrada llegir-te. Tens molta sensibilitat i això em pot.
Bona nit i bon concert! :)

Boira ha dit...

El fet d'escriure un post fa que parem a fixar-nos en petites coses, que reflexionem de tot el que ens envolta. D'alguna manera, ens força a veure el que ens rodeja, sense deixar que vagin passant els dies i no siguem conscients dels petits detalls que ens fan que la vida valgui la pena.

Boira ha dit...

Per cert...The Police With or Without you? Aquesta és una de les petites trampes que ens poses per saber si estem atents o ens imaginem campanes i picarols?

neus ha dit...

sí, a mi també m'ha cridat l'atenció això del With or without you...

a vegades també em passa, que em miro les coses tot pensant en com ho podria explicar al blog. Però tot i que mentalment he escrit desenes de posts, ben poques vegades els he penjat. Em fa ràbia anar mirant i buscant i acabo pensant el mateix que tu: "la vida és molt més interessant quan és ella qui ensopega amb mi. Mostrant-se oberta i disposada a ser escrita."
Com ahir, que va començar a ploure i mentre mirava per la finestra em vaig trobar amb el post, i mentre mirava l'escrivia. La de dies que m'he posat a mirar per aquesta finestra tot buscant alguna cosa per escriure!

I no, no està bé escriure per complir un deure, ni que sigui autoimposat. Hem d'escriure perquè en ve de gust, perquè tenim cosetes per explicar i compartir.
I sí, a mi m'agrada venir i llegir i intentar entendre anades d'olla que encara són dubtes per mi, però no em fa res, penso que són la gràcia d'alguns posts :)

Bon diumenge!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

tens la mateixa sensibilitat que BB,amb la diferencia que l'edat li fa males jugades.Sempre em vé de gust llegirte, tot i que no en tingui ganes i provo d'entendre les anades d'olla de molts dels que bellugem per aquí, jo la primera!jo també vull que acavi l'estiu,poder és que el fred em fa veure les coses amb més calma, em fa entendre més les cabóries de tots, i et diré una cosa, m'agrades més amb escrits llargs que curts, apa! ara si que me l'he buscada jo soleta, tranqui, ja m'estiro les orelles jo soleta, de part teva.

estrip ha dit...

que s'acabi l'estiu, estic amb tu!

Joana ha dit...

Doncs escriure per escriure s'et dóna molt bé, ja m'agradaria a mi! Jo també vull que s'acabi l'estiu, només m'agrada per les vacances, que només les puc fer ara.

Anna Tarambana ha dit...

El millor és quan la vida ensopega amb tu! Totalment d'acord!

With or without you? Mmmm... vale... si tu ho dius...

Clint ha dit...

A mi que m'agrada quan Bono canta Roxanne...quines coses!

L'Avi ha dit...

Redèu, redèu, redèu... (a vegades sobren les paraules, oi?)

Moni ha dit...

Es bonito saber que hay alguien que piensa en ti. Besos mil

zel ha dit...

Ai, jordi, a mi tampoc m'agrada l'estiu, si no fos que és l'únic temps per carregar piles, que a mi amb la calor se'm descarreguen ràpid...
Un text preciós...