dijous, 14 d’abril del 2011

República


Diuen que avui toca celebrar o commemorar la proclamació de la República. Bé doncs, si es tracta de fotre un rei a fora celebrem-ho i a poder ser repetim-ho, si es tracta de sentir-nos enyorats per la proclamació de la República Catalana, recordem-ho. El que no faré serà penjar la bandera tricolor perquè cal no oblidar que els qui feien onejar aquesta bandera són els que van privar-nos de ser independents per dues vegades, que republicans sí però espanyols també i tot i que democràticament els catalans van votar ERC els d'allà, com sempre, ja ens van deixar clar que per preservar la indisoluble unidad tenien, republicans o no, un bonic exercit.

Companyes i companys: Visca la República... Catalana

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Ben dit. De rei no en volem, ni de nostre, ni de cap altre lloc. Volem una república. Però en aquest cas, que sí que sigui nostra.

Garbí24 ha dit...

si no ens en cansem.....ho aconseguirem

zel ha dit...

Ei! Que era a les sis del matí!!! Em sembla que has sigut el primer!

McAbeu ha dit...

Aquesta és la que volem, la Catalana.

Carme Rosanas ha dit...

Sí senyor, jo tampoc penjaré la tricolor.

Carles Casanovas ha dit...

Jordi, ja sabia que no em fallaries. Fa més de dues hores, en el blog de l'Assumpta jo ja he proclamat la República... catalana. A mi tant me fot el que facin els espanyols.

montse ha dit...

Salut i República.

air max en france ha dit...

Les tartes sont tout simplement magnifiques, je voudrais pouvoir saisir les choses de mon écran et s'enfuir avec eux comme Lulu fait! Les bits vert sur ??les tartes, c'est que le zeste de lime? ou est-ce un mélange pistashio ...
images sont étonnantes, comme toujours