Així de bon principi quatre coses sobrevalorades:
La cervesa inedit del Ferran Adrià.
Les postres amb cullera de sopa.
Ser parent d’un beat.
Les mones de xocolata i més tenint en compte que enguany l'hem feta a casa amb camió inclòs.
Foto i camió de xocolata: Marta
14 comentaris:
Quin ensurt!! Quan he llegit això de "ser parent d'un beat" pensava que hauries trobat alguna foto meva :-PP però no, resulta que era un beat de veritat...
Doncs aquest beat que linkes va ser el fundador del meu cole ;-)) El meu primer cole. El que vaig anar per primera vegada (amb quasi sis anys!! jejeje) i fins 8è d'EGB. Tinc un record fabulós d'aquella escola "Mare del Diví Pastor" :-)
Les mones de xocolata són les preferides del meu nebot (fill de mon germà) i fillol del meu marit... i valen un ronyó... i tant que estan sobrevalorades! Aquesta que heu fet vosaltres és una passada de xula, si l’haguéssiu comprat a una pastisseria hagués estat caríssima.
No he provat la cervesa Inèdit :-)
Aquelles postres que hi tiren una cullerada de xocolata calenta o de crema? Home, estan bones :-)
Doncs si la mona la vau fer a casa, els que esteu infravalorats sou vosaltres!
Sobrevalorada una mona de xocolata?
Impossible!
Felicitats a la Marta, una mona i un camió, esplèndits!
Marta, la meva més sincera felicitació per la mona, que si era la meitat de bona que ben feta devia ser per llepar-se'n els dits!!!
Sort que els 'nostres' Arnaus mai seran sobrevalorats!
caram quina mona! impressionant de veres :)
res de sobrevalorada, la mona, excepcional!
El que més em va desebre....la cervesa del Adrià...quasi és millor la cervesa holandesa del carrefour a 70 centims el litre.
La mona un 10
Quanta raó! especialment amb la cervesa!!!!
La pinta, boníssima.
Perque dius que és feta a casa!!!
Com podeu veure, Jordi i Marta, i per aclamació popular, la mona no està gens sobrevalorada!
Felicitacions especials a la cuinera!
Petons!
Sou uns artistes!!!
Totalment d'acord amb això de la cervesa inèdit!
I encara no entenc perquè dius que la mona està sobrevalorada...
volia dir que les de pastisseria estan sobrevalorades, la nostra no que ens la vam fer nosaltres...
Publica un comentari a l'entrada