dimarts, 6 d’octubre del 2009


No m’agrada que hi hagi cua ni el so angoixat de l’ambulància, ni el gat mort del voral. Que la dependenta sigui antipàtica encara que sigui dilluns, per mi també ho és. Que hi hagi cucs a la cistella i mosquits tigre al bassal de la dutxa. No m’agrada la Rahola, ni la gent que pontifica quan parla.

M’agrada la lluna de matinada i que el motorista em saludi amb el peu quan el deixo passar però encara m’agrada més quan ho fa amb la mà. Que la nena del cotxe del costat em somrigui quan li pico l’ullet. Els entrepans quan la llonganissa ribeteja les vores i la coca cola ben freda.

No m’agrada que la carnívora s’estigui morint i m’agrada que germini un altre alvocat.

10 comentaris:

Toni En Blanc ha dit...

Què mono això de la xiqueta. A mi també m'agrada tot el que dius, menys la Coca-cola ben freda. No m'agrada, jo sóc d'aigua, encara que em diguen que rovella...

Carme Rosanas ha dit...

No em diguis que ja teniu els mosquits tigres per aquí dalt! OoooH! quin rotllo!

A mi també m'agrada això d ela xiqueta.

Sergi ha dit...

Fins ara t'ha durat la carnívora? Ostres, tot un èxit, és que a mi les plantes se'm moren de seguida, i els alvocats no em germinen ni de conya.

Està bé que a la teva llista de coses que no t'agraden aparegui la Rahola. Però no tinc massa clar el que és pontificar...

neus ha dit...

M'agrada. Molt.

Espero que la carnívora es recuperi...

Garbí24 ha dit...

Coses bones i coses dolentes....ce la vie!!!!!!

Assumpta ha dit...

Tinc la sort de no haver vist mai un mosquit tigre...

I a mi també m'encanta quan un petit o petita em mira i somriu quan li pico l'ullet ;-)

Joana ha dit...

A mi si m'ha picat els mosquits tigre i és una merda! El meu "jefe" sempre està de mala hòstia els dilluns, així que t'entenc.
Molt xula la foto

Déjà vie ha dit...

em llegeixes el pensament i m'agrada, m'agrada molt. Estava pensant en fer un post i aksta era una idea q no parava d rondarme pel cap i hauria dit. K m'agrada sortir mig amb grenyes i vestirme sns sostens el diumenge, sns maquillatge i la roba penjim penjam. No m'agrada anar massa corrents als llocs com x arribar esbufegant.

kweilan ha dit...

A mi també se'm moren les plantes.

Joseph Blonde ha dit...

Bona nit a tothom. Ahir vaig crear un blog i voldria fer-ne una mica de publicitat. Si els que porten aquest blog poden afegir-me als seus "preferits" o alguna cosa similar, o bé algú que llegeixi això té curiositat, deixo el link aquí: http://aixoestafatal.blogspot.com/

Ho agrairé a tothom que passi, perquè això d'engegar un blog, no és cosa fàcil...

Moltes gràcies a tots ;)