dilluns, 12 d’octubre del 2009

C@ts

Arran del lliurament dels Premis C@ts i dels comentaris d’un/a anònim i de la Fractal he estat rumiant sobre tot plegat i que voleu que us digui però em sap greu.

Sé que la immensa majoria em direu que no en faci cas i que continuem, però em pregunto quin és el mecanisme mental que fa que certes persones tinguin aquesta fal·lera per desqualificar directament sense preguntar, sense informar-se. Només pel plaer de fer mal.

Agraeixo a la Fractal que exposi obertament el tema de ser jutge i part. Com ja vaig dir al comentari de la cloenda és un tema de debat entre qui administrem el C@ts que aviat obrirem a tothom. El que em dol és que em consideri un trampós pel fet de ser comptador, que no jutge.

Saben els meus companys i companyes del C@ts que he renunciat vàries vegades a ser candidat i fins i tot, un cop descobert l’empat, al premi. Estic amb aquest equip per què m’agraden i m’ho passo bé treballant plegats, per què trobo que és una iniciativa divertida, interessant i que em permet descobrir blogs.

Què és que us fet alguna cosa jo? Si us plau, si no us agrada no us hi caseu però a mi no m’ho espatlleu.

21 comentaris:

neus ha dit...

Ho he dit a c@ts i també a can Xexu, i ara ho diré aquí. I si cal ho posaré al meu bloc i ho aniré repetint infinitament.
Em rebenta que hi hagi gent tan mal pensada. No, de fet això no em rebenta. El que em posa de mala llet és que s'acusi d'aquesta manera, que s'insulti amb aquesta lleugeresa.
Em rebenta la gent maleducada.
Osti... és que ja no sé ni com explicar-ho. Em fa tanta ràbia, i mira que jo amb c@ts no hi tinc res a veure.

Quin mal perdre que tenen alguns. I encara sort que no es reparteix res entre els guanyadors, que sinó sang hi hauria.... si és que, s'ha d'estar ben cardat, ja t'ho dic ara, per muntar tot aquest merder.
I potser no és la millor manera de dir-ho, però em surt així.

Per mi els membres de c@ts us mereixeu tota la confiança del món i també tot el meu suport.

Em sap molt de greu que us hagin espatllat una feina tan ben feta d'aquesta manera tan rastrera.

una abraçada!

Garbí24 ha dit...

En totes les arts d'aquest pais hi ha sempre la gent que aplaudeix i la gent que critica per costum i amb ganes de tocar lo que no sona.
Si tu estas tranquil als altres que els bombin....

Sergi ha dit...

Per si passa per aquí algun dels interessats a desacreditar els premis, em permetré comentar que si els que els administrem encara participem en el procés, cadascú com a blogaire propietari del seu propi blog, no com a administradors de c@ts, és clar, és perquè jo he insistit, ja que en Jordi des de sempre que no ho veu clar. Ara començo a veure que potser ell té raó, i si ha de portar problemes, potser ens haurem d'autovetar. Gràcies Jordi, per tot, per mostrar tanta il·lusió en el projecte, i no, no ens faran canviar d'idea, sabem que hem estat honrats, i qui no ho vulgui veure té tot el dret a demanar-nos explicacions, però està equivocat. Cal agrair també totes les mostres de suport rebudes, que són més que queixes, així que potser hauríem d'estar més contents que no pas decebuts per aquesta discussió que s'ha acabat generant.

Mireia ha dit...

La veritat és que ahir al vespre quan vaig mirar els posts de la cloenda per si algú hi havia afegit res més em va sorprendre molt l'anòmim. La manera de dir les coses ja va ser prou desagradable però com a mínim donar la cara,no?

Em sap greu que una festa tant maca hagi hagut d'acabar d'aqueta manera. Sempre són aquells qui fan l'esforç de fer alguna cosa pels altres els que reben.
Mira d'agafar-t'ho tant bé com puguis i pensa que la inmensa majoria estem encantats de com ho esteu fent tot i de les ganes que hi poseu.

kweilan ha dit...

Jo no vaig poder assistir-hi i ho he llegit avui i mentres anava llegint no m'ho acabava de creure. Perquè hi hagi un de malpensat no hem de posar-lo al davant de tots els altres blocaires que hem gaudit amb aquesta iniciativa i que ha estat divertida per conèixer altres blocs i per votar els que més ens agraden. No val que un acabi amb aquesta il.lusió. I no ho farà. Una abraçada a tots els de c@ts!

Rita ha dit...

Jo també ho he dit a c@ts i a can XeXu, però hi tornaré aquí i on calgui:

qui ho consideri necessari, que demani explicacions a c@ts, que estic segura que li seran donades, però no està bé aixecar sospites i dubtes i escampar-ho anònimament pels blocs.

Pel que fa a mi tant en Jordi Casanovas, com en Xexu, com la resta de membres de c@ts em mereixen la meva confiança i tenen tot el meu suport.

I aquí hi afegiré més encara: aquestes persones tenen el meu respecte i admiració per haver-se embolicat en aquesta història amb il·lusió, sabent que això només els dona feina.

Els que vam seguir la gala en directe, ens ho vam passar molt bé i vam riure molt, memtre ells s'ho treballaven perquè anés sortint tot impecablement bé, que hi va sortir! I que encara que només fos per això, ja hauríem d'estar tots contents i agraïts.

Amb franquesa, no entenc qui pot veure-hi el que no hi ha en una història que no aporta res més que feina per a un grup de persones amb ganes de fer coses.

Dit tot això, Jordi i XeXu, recordeu que no ofèn qui vol sinó qui pot i per tant a gaudir dels premis i de la les coses bones que tot aquest embolic de ben segur que us està proporcionant: veure que sou apreciats i respectats per molts de nosaltres.
Petons a tots dos!

estrip ha dit...

no s'hi pot fer res, tothom és lliure de pensar el que vulgui.
I això no fa que s'espatlli res. ha estat tot sensacional!!!!

I si les crítiques no se les treballen una mica més, tothom ja sap a qui creure.

apa som-hi!

Déjà vie ha dit...

ai ai ai k aki hi ha marro. No home no, en festiu no ens enfadem!!

sànset i utnoa ha dit...

A tots ens agradaria haver estat premiats! Un premi s'entén com un reconeixement, no? i és maco que algú reconeixi la teva "feina". Per mi, i no ho dic perquè si, cada comentari és un reconeixement de cada post que escrivim sànset i jo.
Que m'agradaria haver guanyat el premi a la categoria que vam ser nominats? Oi tant! Però també sé reconèixer que compatiem amb blogs molt poderosos i que probablement s'impliquen més que nosaltres, almenys actualitzant més sovint (cosa que agrada molt als blocaires, jo inclosa). I parlo d'aquesta virtut com d'altres que ens diferencien del guanyador.

El que si que penso és que és complicat entrar en aquesta "comunitat", però amb el temps que porto per aquí puc dir que intentem fer-nos-hi un lloc i moltes vegades he estat molt contenta de sentir-me integrada. Crec que és comprensiu que alguns premis es repeteixin any rere any, sobretot si hi ha les mateixes categories i un blog té una línia determinada que s'adiu a alguna d'aquestes categories.

Però, que quedi ben clar, penso que c@ts és una bona iniciativa, que dóna vida a aquest món semivirtual!

Utnoa

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Jordi Casanovas ha dit...

He esborrat un comentari anònim sobre aquest tema. No entraré a discutir amb algú que es dedica a anar de troll.

Assumpta ha dit...

Doncs mira, justament acabo de passar per C@ts i he deixat aquest comentari sense haver vist el teu post, així que el copio:

No, no hi ha hagut tongos... poso la ma al foc perquè els organitzadors m’inspiren plena confiança. És una llàstima seguir amb aquesta polèmica però m’agradaria dir una cosa i ja no diré res més.

Que els blogs “administradors” tinguin premis és absolutament normal perquè els coneix molta gent i són blogs molt populars. Precisament perquè són persones que estimen i respecten el món blogàire, que reben força visites i que comenten a força gent és que van decidir engegar aquesta iniciativa. Una persona que acaba d’obrir un blog i encara no coneix a ningú, prou feina té en saber com es posa un link, com s’enllaça un YouTube o com posar un marcador.

Quan algú comença a conèixer aquest món i té idees i imaginació, crec que mereix suport i no crítiques (i, a sobre, crítiques sense cap mena de prova!)

Els blogs dels administradors són prou coneguts a la catosfera i la gent que els visitem sabem del seu tarannà.

Et diré una cosa. Jo mateixa vaig votar XeXu com a Blog Reflexiu, Estrip com a Blog Literari i Jordi Casanovas P. com a Blog Disseny... i es veu que no vaig ser l’única.

Com ha dit Elur, aquí el que es guanya és alegria i un dibuix... ningú perd res... o sí, els administradors perden un munt d’hores de dedicació.

Ho dic amb absoluta sinceritat... em sabria molt de greu, però molt, que l’any que bé els administradors no poguessin ser votats. Seria injust que gent que tenen bons blogs es perdessin un reconeixement com aquest (que és purament “de bon rotllo”, sense cap premi material) perquè una sèrie de persones dubten de la seva honestedat
.

Carme Rosanas ha dit...

Jo no he volgut entrar en el tema fins ara, perquè primer vaig creure que no valia la pena.

Ara vull donar-vos suport i més...

Explicar que vaig marxar dels cats, perquè realment fer tots els recomptes és una feinada impressionant, la qual cosa vol dir hores de dedicació i després d'haver-ho fet amb il·lusió la primera temporada, se'm va fer massa feixuga aquesta feina. Ells han continuat fent-la i no puc deixar de respectar-los i admirar-los per la il·lusió que hi continuen posant. I per descomptat que no és només que confii en ells, és que sé de primera mà que tot es porta de manera més que neta i si hi ha algun dubte o conflicte amb algú s'ha tractat sempre de la millor manera, amb respecte i diàleg.

Gràcies a tots els del c@ts!

Jordi, Xexu, endavant

zel ha dit...

Calla, va, per un trist comentari d'algú que està com geloset, ara tens remordiments? de què? Tots sabem de què va, i qui no vulgui pols, que no vagi a l'era, ja està. Per la meva part, tens tota la meva estimació, teniu, vaja, que el mateix vaig dir allà...

Deixa-ho córrer, competència? nosaltres no, xalem i prou!

Sergi ha dit...

Ostres, espero Jordi que no et molesti que respongui també aquí a alguns comentaris, ja que sense necessitat vaig sortint aquí a casa teva. Només vull agrair les paraules que ens segueixen dedicant alguns, personalment, i sé que a en Jordi també, ens deixa més tranquils i ens anima que alguns creieu tan fermament amb nosaltres i espero que mai fallarem a aquesta confiança.

Vull destacar el comentari de la Carme que es mulla, ja que l'any passat vam tenir la sort i el plaer de col·laborar amb ella i també va ser dels que va comptar propostes i vots (no m'estranya que fugís! És broma!). Gràcies a tots per la part que em toca, i un petonàs enorme per la Carme.

I perdona la intromissió, company.

Toni En Blanc ha dit...

Què mal pensada pot aplegar a ser la gent... res Jordi, ni puto cas i enhorabona! (perdó per la paraula malsonant)

Salut!

Jordi Casanovas ha dit...

quina de les dues, Toni... enhorabona o Jordi?

Jordi ha dit...

Res, Jordi, ni cas! Endavant amb la feina, bona feina! i l'any vinent a tornar-hi! Quina feinada que us donem!

Partícula Elemental ha dit...

Beneïts els qui teniu fe, per vosaltres serà el joc.

Beneïts els qui sabeu jugar, perquè vosaltres fareu les normes.

Beneïts els qui feu les normes, perquè vosaltres sereu els jutges.

Que tristos els qui volen jugar i no tenen fe.

Que tristos els qui no saben jugar i volen ser jutges.

Que tristos els qui volen ser jutges i no tenen fe.

Que tristos els qui ni tenen fe, ni saben jugar, ni volen ser jutges.

Hòstia, això no, que segurament seran partícules (que com sabeu, reboten d'un lloc a un altre sense saber ben bé on raure...)
----
Justificar-vos? Esborrar-los?
Al contrari, Jordi, al contrari: primer, que bramin, senyal que volen ser-hi.

Després, doneu de menjar als trolls, que siguin ben grassos i llustrosos. Que quan vinguin visites, pogueu dir: Mireu que bé mengem a casa nostra, que del que ens sobra en se n'atipa un regiment de trolls ben cebats. Oh benvinguts, passeu, passeu.

Felicitats i endavant les atxes, que qui te fe, sap jugar, fa les normes i és jutge amb seny (que el teniu), no li cal donar raons a ningú.

Jordi Casanovas ha dit...

Rectificar és d'aquells que s'equivoquen, i jo em vaig equivocar o em van enredar. Per tant la alusió que faig a la Fractal, va destinada a la persona que va fer el comentari en nom seu, tot i que ni el vol, ni el mereix.

Anònim ha dit...

Amiable fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.