dijous, 10 de setembre del 2009

Antipàtics


Em penso que al blog no he parlat mai de política, però quan veig notícies com aquesta la única cosa que em ve al cap és que n’estic fart que els catalans intentem ser simpàtics o fer pedagogia amb els espanyols. Portem massa temps fent aquest joc i no n’hem tret res més que hòsties i menyspreu i a sobre els hem pagat el seu creixement a costa del nostre.

Ha arribat el moment de començar a ser antipàtics.

9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Tens tota la raó!!

Avui, després de sopar, en parlavem amb el meu marit i, quan m'ha dit que la manifestació SI que la deixaven fer m'he quedat de pedra!!

Sempre fen bona cara, sempre canviant d'idioma "per respecte" (a mi que algú m'expliqui per quins set sous parlar català és una falta de respecte, la falta de respecte és portar 10 anys vivint a Catalunya i no saber-lo parlar) i sempre igual!!

Sergi ha dit...

Ui, jo si m'hi poso en puc ser molt, d'antipàtic. No aniria malament, no, que els tenim ben acostumats. Potser hauríem d'haver après d'ells allò de fer les coses 'por coj...'!

Rita ha dit...

Doncs sí, noi, tota la raó del món!

Llàstima que els polítics d'aquí no estiguin de debò interessats en treballar per al país, només per als partits...

Carme Rosanas ha dit...

I tant que sí!

Però em temo ... que per més antipàtics que vulguem ser, mai dels mais, podrem ser-ho tant com ells. Fa tant segles que s'entrenen...

neus ha dit...

Combatre el feixisme amb antipatia... no sé si mai algú ho ha intentat.

sànset i utnoa ha dit...

A vegades no cal ser anitpàtics sinó tenir els principis més clars, sentir-los i actuar en relació a aquests. Diga-li principis, diga-li ideals, o forma de ser, tan és. Ells no sempre són antipàtics, sinó que tenen molt clar el que pensen i fan.

Utnoa

Mireia ha dit...

la veritat és que sents segons quines noticies i et bull la sang. Primer no entens res, després t'indignes i finalment tenim la mania de resignar-nos.

Jo amb el tema del canvi d'idioma sí que no hi passo fa molts anys que només canvio si veig que és un turista i que està de pas però sinó em sap greu però jo parlo català

Josep B. ha dit...

Totalment d'acord.

kweilan ha dit...

Jo també penso que tens raó i aquests dies amb tot aquest enrenou...és llastimós tot plegat.