divendres, 1 de maig del 2009

Capítol 3 - II


Tres persones van morir ahir durant el dia a diferents llocs de la ciutat. Les morts van passar, segons fonts de la policia, entre les set del matí i les dotze del migdia. Les víctimes, dos homes i una dona, eren companys de classe i segons el degà de la facultat preparaven un treball conjunt amb una quarta persona que ara mateix esta desapareguda ...

La Blau llegia la notícia per internet i plorava, però algú l’havia d’ajudar. Tard o d’hora la trobarien i llavors tindria problemes. Havia rebut l’sms d’en Pere, però ell no havia contestat al seu. Mirava el mòbil apagat i el va deixar damunt la taula.
Examinant els graons i la paret va sortir del soterrani pujant lentament les escales i un cop a dalt va anar tancant les tres persianes de casa seva. Tenia gana. Va obrir la nevera i amb un cartró que ja duia preparat i cel•lo va tapar parcialment el llum. Llet i pernil dolç era tot el que hi havia. La llet la va barrejar amb colacao i el pernil dolç, tallat molt fi m’és igual si es trenca, se’l va menjar a grapats.

La casa l’hi havia deixat una amiga que havia marxat a l’estranger. - Em pagues les despeses i mig lloguer i me’l cuides, vale guapa?. Era una bona oportunitat i li havia permès de moment, tres mesos de tranquil•litat i no haver de compartir pis.

Va tornar a baix i va aixecar la tapa del portàtil, la notícia seguia en pantalla. Va fer anar la rodeta del ratolí:
Demà a la nit es produirà un eclipsi total de lluna que es podrà veure des de la major part del territori català. L'eclipsi començarà a les 21.25 i arribarà al punt màxim a les 23.10.

Va tornar a pujar pantalla amunt i va fixar-se en el nom i l’adreça de correu electrònic.

4 comentaris:

Mireia ha dit...

Jo ja no et penso dir més que em tens intrigada.
És Girona?

Assumpta ha dit...

Estem aquí absolutament enganxats :-))

Per cert oi que el "pernil dolç, tallat molt fi m’és igual si es trenca és infinitament més bo que tallat gruixut (ecs)? :-))

Si en vull molt, ja me'n posaré més a l'entrepà, no pateixi, però tallat ben fi m'és igual si es trenca, si us plau :-)

Sergi ha dit...

Això s'està posant interessant, com estàs captant la nostra atenció, lladre!

zel ha dit...

Uix, ja m'espero com sempre el relat segúent...