divendres, 30 de maig del 2008

Analytics

Mitja Europa ens ignora, i em sap greu.
Puc entendre que a la Ciutat del Vaticà, no puguin veure’ns, fent com fem una referència explicita, encara que metafòrica, a una part prohibida del cos humà. Són molt pietosos allà. Tots capellans i monjos i monges... i papes.
Puc entendre que a Albània, tampoc puguin, prou feina tenen a aixecar un país. No poden perdre el temps mirant-nos, si gairebé no deuen tenir ordinadors.
Puc entendre que els azerbaidjanesos i les azerbaidjaneses no tinguin temps, tampoc. Com que s’estan barallant amb els armenis i les armènies que tampoc s’hi passen.
De Bòsnia tampoc i aquest em dol. Tantes manifestacions per res.
De San Marino i Xipre què dir? Son poquets igual que els liechtensteinesos i les liechtensteineses.
Els russos deu ser que no els deixen, perquè sent tants... que no n’hi hagi cap ni un sembla com estrany. Pel que fa a Islàndia deu ser cosa del fred que sinó no s’explica.
De Sèrbia ens fan boicot per allò de Kosovo, sabeu? I els de Kosovo com que estan fent un país nou de trinca estant mooolt ocupats.
Però el tema realment preocupant, el que no em deixa dormir són les emes. Es pot saber que els he fet a la UDPEQCPE (unió de països europeus que comencen per ema). Cap d’ells, encara no ens ha enviat ni una sola visita en quatre anys... jo que m’he comprat un matalàs Lo Mònaco, que he pujat una vegada al Montnegre, que en soc Mol(t d’)àvia (pillat ja ho sé), que de whisky només bec el de Malta i que de postres sempre que n’hi ha demano Macedònia.

Per què aquest menysteniment i aquesta indiferència?

8 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

bon dia, jo d'analytics només em sona el programet de google que tinc també incorporat però que quasi bé no miro mai, a banda dels analytics de sang, d'or..... :0

Sergi ha dit...

És una desconsideració en tota regla, és cert. En el cas d'Islàndia, una illa prou gran, et diré que tenen la densitat de població més baixa del planeta (si no vaig errat). La Björk es passa mitja vida viatjant, i en Gudjohnsen et va descobrir ja aquí, i et visitava des de Barcelona.

Carles Casanovas ha dit...

El que passa, es que Analytics és consecuent amb les màquines del control. Si jo no ho recordo malament, jo vaig apuntar-me a un
país entre USA i Canadá que és diu
Sant Pierre et Miquelon. No he rebut
fins ara, encara cap menció per part
d'aquesta nació de la qual m'he fet
ciutadá Cibernétic. És una vergonya que hom no pugui escollir !!!!

estrip ha dit...

Així que aquests, els UDPEQCPE, són els culpables de l'augment dels preus dels aliments!

Carme Rosanas ha dit...

M'ha fet gràcia llegir-te... si noi, que en són de desconsiderats!

Deric ha dit...

vols dir que no és recíproc?

Clint ha dit...

haig de dir que m'ha agafat un riure ben "tonto"...que kabrons aquests de la M!

Partícula Elemental ha dit...

La solució passa, òbviament, per integrar el Marroc a la Comunitat Europea, la qual cosa ajudaria a arreglar, de retruc,els problemes amb la immigració.