dilluns, 10 de desembre del 2007

Respirar

Per cap d'any m'avisen que prepari el Dia dels enamorats, jo que sóc obedient, m'hi poso i quan encara no ho tinc enllestit m'avisen que prepari el Dia del Pare i jo ves que hi vaig i en començo un altre i passo com puc. Encara no és el cinc de març (amb l'stress del Dia del Pare) i Ells ja em posen sobre la pista de Sant Jordi, roses i llibres, la Moreneta, el Dia del treball i el de la Mare, se m'ha girat una feinada.

Amb el llibre a la ma, la rosa a la boca, el puny enlaire i una postal on diu t'estimo mare, ja ha arribat la primavera, la revetlla, petards, coca i prudència (amb els petards o amb la coca?) i ves que arriba l'estiu i els nens han de fer colònies i casals i jo vacances, i compte amb el sol i les al·lèrgies i la Marededeudelcarme i la d'Agost, les festes de Gràcia i les de Sants. I m'ho trampejo com bonament puc i intento arribar a tot arreu i em paro i respiro i...

I la vuelta al cole i la tardor i a la Diada penja la Senyera i la Merçè i el Pilar i a la Hispanidad penja l'espanyola (i una merda!). I prepara l'hivern que s'acosta i si tenia poca feina amb la castanyada prepara haloween i els difunts, i ves a Fires, i ja es Navidad en el ...i la mare que us va parir!
Avui és deu de desembre i encara no sé que faré per Nadal i Sant Esteve, no tinc els regals ni pensats, no tinc plans per cap d'any i Ells, que no tenen cap altra feina, ja em demanen que prepari el Carnaval.

Voleu fer el favor de deixar-me viure!

6 comentaris:

Déjà vie ha dit...

jo ja casi tots els regals q sino vaig d cul, per nadal fare el d cada ny, ves pero per cap d'any tampoc tinc ni idea.

Sergi ha dit...

M'has fet tremolar. Realment, l'any passa així de ràpid, i ni ens n'adonem. Estem a punt d'entrar al 2008, i aquest 2007 ha passat d'una revolada, qui ho havia de dir. Deixa estar el carnaval, gaudeix d'aquests dies si és que pots. I dels regals... estic com tu, tot a darrera hora. Com a mínim el tema cap d'any el tinc una mica més lligat.

L'Avi ha dit...

Redéu, redéu, redéu, benvolgut Jordi, m'acabeu d'estressar. Ves que m'hauré d'estirar una mica i descansar... Quin tràfec que porteu.

ÀnimaAlada ha dit...

Per parts, sense atabalar-nos ni atabalar, mica en mica, en calma, i si ens agafa el tren, almenys només caldrà estressar-nos l'ultim moment. Quan dius que és Nadal? ;)

Srta "Y" ha dit...

respiraaaaaaaaaaaaaa!... o ves a un lloc d'aquests que destrueixen cotxes !

Abi ha dit...

quina sensació de velocitat!!! gairebé em despentino, però clar, si avui no he tingut temps ni de pentinar-me... si et consola no tinc ni un sol regal comprat, bé, menteixo, tots els dels nens sí que els tinc, ara els dels adults,... és una altra història