divendres, 7 de desembre del 2007

Pasta

A les parelles, al principi, tot són flors i violes (i fins i tot romanins) fins que arriba el dia del caldo. No sé per què però un dia, així de cop, es fa caldo i no de sobre, nooo, d’olla, d’herbes, de carn i ossos i d’hores bullint. Tot plegat molt bé i molt bo.

Arriba l’hora de fer el sopar, el caldo s’ha colat i l’hem posat al foc a una olla més petita. Comença a bullir i arriba el moment d’encetar la primera crisi de parella.

Seguint el camí iniciat per en Zinc i els seus calçotets, poso a la vostra consideració el segon gran dilema de tots els temps:

Pasta gran o petita?

Podríem estar discutint durant hores, dies, fins i tot anys, llavors arribaríem al segon gran dilema (bis) de tots els temps:

Què considerem pasta gran o petita?

En tot cas us prego que, a part de respondre la primera pregunta, per major claredat, em féssiu un escalat de les següents mostres extretes amb guants de làtex i per tant no corrompudes, de l’armari on es guarda la pasta per sopa.



A saber i d’esquerra a dreta:
Letras La Ardilla 7 minuts
Pistón Gallo 5 minuts
Tiburón Gallo 7 minuts
Couronnes Panzani 7 minuts<
Galets de Nadal El Pavo 18 minuts

Nota final: s’ha obviat de la fotografia la Maravilla Gallo 5 minuts per què es confonia amb la pols del tapete i un servidor de vostès no té a bé considerar-la pasta.

12 comentaris:

Bet ha dit...

Pasta.petita (considerant petita fins a pistons, a poder ser estrelles o pistons)

Déjà vie ha dit...

la mitjana q tal? D fet... no soc gaire d caldo? aixo vol dir k...em salvo d la crisis d parella?

Terra ha dit...

Pasta petita! Pistons o fideus de cabell d'àngel. La que trigui a coure's més de 4 minuts ja no és petita!

Bet ha dit...

Atenció! Fideus de cabell d'àngel mai! No, no i no!

Carles Casanovas ha dit...

Sempre pistons, és molt important no solament el tamany i forma si no les sensacions que donguin a la llengua i sobretot al paladar.
Jordi, recorda llengua i paladar.
Tinc a darrera mirant-me a ta mare i a la meva cunyada com a supervisora. Adéu.

rosa ha dit...

petita la pasta petita: llavors de melò, perles, cascallets o fins hi tot si voleu xescos.
ara cabell d'angel no.....si tens bigoti se't queden enganxats i fan una fila......llavors si que ve la discusió i fins hi tot el divorci.

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anònim ha dit...

Els galets grans per nadal o els diuemenges d'hivern. La intermitja per la resta d'oacasions. La petita mai!

Mireia ha dit...

La sopa no m'agrada!!!!!! Me le van fer avorrir de petita; per`si n'he de triar alguna de lletres , que coma mínim d'entretens

Anna Tarambana ha dit...

Pasta gran! Tot i que els Galets gegants em semblen excessius! Jo crec que la virtut està al mig, que va dir algú!

De tota manera, a mi la pasta que m'agrada de veritat és la prima verda. Amb aquella si que hi disfruto, i els botiguers al veure'm també!

Anònim ha dit...

Pasta gran! se'ns subte!
ah, sóc el teu amic/ga invisible, et volia regalar un Ford Fiesta però m'han dit que triguen molt a donar-te'l i no m'arribava abans del 22...ho sento...

Anònim ha dit...

Jo comparteixo l'opinió del crescenet aquest d'aquí dalt, tot i que no acabo d'entendre quina relació té això de "Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar" amb la pasta, però buenu... :P