dissabte, 28 de maig del 2011

Relats Conjunts

Poc s'ho pensaven, tant de temps influïts per pel·lícules i sèries, ningú no es podia imaginar que el primer contacte no hagués estat al desert de Sonoma o al Devils Tower National Monument. I malgrat tot va passar allà on les indicacions radiofòniques que havien captat diversos ràdio-telescopis marcaven:

Coordenades 39° 03′ 12″ Nord, 0° 18′ 11″ Oest. Llàstima que ningú no les havia sabut desxifrar.

Per això el dia assenyalat la nau va arribar discretament i tranquila a quarts de tres d'un diumenge de tardor quan tothom estava fent l'arròs. Era del tot esfèrica amb una petita protuberància a la part superior d'on en sortia una mena d'antena curta. Va aterrar a l'Avinguda de la Valldigna. La notícia va còrrer com la pòlvora. L'alcalde, informat pel cap de la Policia Local, va convocar les forces vives del poble: el rector, el sargent de la Guardia Civil i el cap de la oposició. En reunió d'urgència van decidir fer cridar la Banda L'Entusiasta que en un racó de la plaça van començar a assajar les notes dels Encontres a la tercera fase per si de cas.

Tot estava llest, les autoritats, la banda i tot el poble que havia abandonat els arrossos. Es va obrir una porta i en van sortir els extraterrestres. Amb aquell cap i les tres potes tothom va compendre que el lloc triat no era casual i que aquella gent havien emigrat buscant feina.

De fons la banda tocava ti tu ti tu tiiii.

Una altra aportació als Relats Conjunts.

17 comentaris:

Quadern de mots ha dit...

Si que estan malament per l’espai que venen a buscar feina. Al país de les taronges segurament podran treure’n molt de suc.(sempre que el disseny funcioni :D ) Bon relat.

Assumpta ha dit...

Hahaha ostres!! M'agrada!! Buscant feina!! Doncs au, a fer taronjades i llimonades ;-)))

Per cert... que he cantat el ti tu ti tu tiiii i és ben bé així hehe

Mireia ha dit...

La feina està fatal, a tot l'univers, veig.

jpmerch ha dit...

A mi em sembla que hi han acudit per l'oloreta de l'arròs.

zel ha dit...

Una mica de l'espai ho ha vist tothom, oi?

Sergi ha dit...

Pensava que la crisi només afectava al nostre planeta. Veig que la feina està fatal a tot arreu. Almenys han sabut trobar un bon lloc. Delirant, però molt ben pensat, com sempre, impossible que se m'acudís una cosa així.

McAbeu ha dit...

Molt bo. És ben bé allò de la globalització universal que ens afecta a tots, i mai més ben dit això d'universal. ;-D

montse ha dit...

Aquí la cosa esta molt xunga, només cal que facin un tomb per les places i veuran com estem d'indignats.

Garbí24 ha dit...

sense papers? ni pensar-hi

Cris (V/N) ha dit...

que s'apuntin a l'INEM.... :) Veig que retorno al món blocaire en moment RC.... m'encanta la vostra imaginació, a veure si a la propera m'hi animo jo, que només hi he participat un cop.... Salutacions!!

Yáiza ha dit...

Perquè després diguin que els catalans no som acollidors! Si fins i tot deixem les arrossades i muntem una banda sonora de benvinguda per als extraterrestres-espremedors!

Carles Casanovas ha dit...

Ho saben lo dels cogombres assassins?

Joan ha dit...

Caram, collita i suc, tot en un. Com se n'assabentin els de CxP, veuràs quin cristo.

Alyebard ha dit...

Que malament que està tota la Galàxia :D

Eva ha dit...

Els feia jo més intel·ligents...
A buscar feina a Benifairó de la Valldigna tal com està la cosa?

La Meva Perdició ha dit...

Pobrets, quan se lis passi la fal·lera als del poble, segur que els demanen els papers, i si no en tenen a treballar per quatre rals als camps de fruita. ^_^

deomises ha dit...

Arribo tard i amb els comentaris semblants al que et deixaria. La feina és un mal universal, pel que es veu, i trobar-ne, una proesa interplanetària!


;)


d.