diumenge, 17 de gener del 2010

Els amics de les arts


Deu fer cosa de mig any, potser una mica més, em van arribar notícies d'un nou grup que em deien que s'assemblaven al Manel i que ho feien prou bé.
Vaig buscar Els amics de les arts al MySpace i vaig visitar la seva web on es poden descarregar els seus primers treballs. Després vaig fer-me amb l'últim cd i me'l vaig posar al mòbil per poder escoltar-lo amb calma (ho faig mentre treballo). Cal dir que el disc, tot i que està força bé, pel meu gust fluixeja una mica en algunes cançons, però havent-los sentit tocant a la ràdio i a la televisió, alguna cosa em deia que en directe havien de millorar i ahir vaig anar a comprovar-ho. Efectivament és així, en directe guanyen molt, les cançons en general sonen més directes i espontànies i l'espectacle farcit d'anècdotes-històries quotidianes es fa divertit. Barregen cançons de tots els seus treballs i hi afegeixen alguna sorpresa. Una bona recomanació amb personalitat pròpia.

6 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Gràcies per la recomanació, sonen bé. Serà qüestió de buscar el seu pròxim concert.

Manel m'agraden molt. Em va fer ràbia no haver-me enterat del seu concert al Palau de la Música!

Bon diumenge!

Utnoa

NeoPoeta ha dit...

Si ja m'encanten en CD, en directe em fliparàn, no? Tinc ganes de veure'ls!

Sergi ha dit...

Vaig sentir unes primeres cançons seves i no em va semblar que s'assemblessin a Manel, tot i que se'ls pot incloure dins d'aquesta nova fornada d'artistes catalans que fan... 'música absurda', per anomenar-los d'alguna manera. Tenen la seva gràcia, però en la versió del vídeo sí que em retiren més a Manel, i això ja no me'n fa tanta, de gràcia.

estrip ha dit...

van venir al teu nou poble eh!

Anònim ha dit...

Quina gràcia!
Aquest video el vaig fer jo! :P
Doncs sí, realment en directe són genials! :)
Salut!
Natalia

Josep M. Sansalvador ha dit...

M'agraden, m'agraden ! En directe no els he vist, però pinta bé. No us en perdeu ni una, Marta i Jordi !