dilluns, 12 de novembre del 2007

Vas al blog

És a la cuina, neteja calamars i cola el caldo que ha fet al matí. A la ràdio sona Rac 1. Programa Primer toc amb Raül Llimós que parla amb algú per telèfon. Quan de sobte em formula la pregunta que ha de definir-ho tot, que lliga l'avui i el demà, el mai i el sempre, la realitat i la ficció... la mare de totes les preguntes. És dilluns dotze de novembre de 2007, són tres quarts de nou.

Aquest és aquell, oi?

No ho era, era l'altre i a més vas al blog.

3 comentaris:

Carles Casanovas ha dit...

Hola, soc jo tu.demà passat no anem a Madris. Donarem una volteta i farem seeu a Avila En un Hotel de "five" estrelles a una cinquena part,del preu de una posada de la Capital.Està previst veura "el brazo incorrupto"de s.teresa,la visita a Toledo i Segovia.Tornarem el Diumenge ,si el fret ens deixa.
Petons del Papá i la Mamá

Jordi Casanovas ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Marta Cebrián ha dit...

(recepta per a 2 persones)
1. Neteges els calamars i els talles a rodanxes, les potes i les ales del calamar les fas a trossets, fes el mateix amb un parell de cebes.

2. En una cassola amb una mica d’oli (2 o 3 cullerades soperes) posa-hi els calamars i la ceba, tot en cru. Ho sales i ho cous a foc mig, tapat.

3. Remena-ho de tant en tant; al cap d’uns 15 minuts hi incorpores un gotet de vi blanc) i un polsim de pebre. Ho deixes uns 10 minuts més i ja estarà.

aquest-a pron. Lobo Carrasco
aquell-a pron. Julio Salinas
blocaire bocamoll m. Xulo piscines