diumenge, 18 de març del 2012

#BloggerESfails

Si mireu a la url del blog que ara esteu llegint veureu això: http://jordicasanovas.blogspot.com.es/. Els senyors de blogger han decidit col·locar-me un .es que fins ara no hi era, ni falta que hi feia. Si aneu al vostre blog veureu que també hi és.

Si blogger no ho rectifica en breu, migraré aquest i tots els blogs que tinc a un altre servidor. I és una trista llàstima perquè ens arrosseguem per aquí des del 2004.

I vosaltres, què fareu?

Si decidiu marxar aquí us expliquen com fer-ho.

10 comentaris:

Assumpta ha dit...

Jo m'ho he tret! :-))

Ja torno a ser ".com", com sempre... Les instruccions a cal FERRAN de Berlín i a cal XAVIER CABALLÉ!

Assumpta ha dit...

Ah, per cert, que m'he pres la llibertat de treure-ho de les "Cartes al futur"... és que no ho podia suportar i ho he anat traient a tot arreu on tenia entrada :-))

Mireia ha dit...

M'ho estic pensant... ara com ara he tre el .es i segueixo reinvindicant el .cat

El porquet ha dit...

Jo m'acabo de treure el .es, però certament, darrerament blogger no m'està agradant gens. El canvi a wordpress és una opció cada cop més seriosa i evident.

Jordi Casanovas ha dit...

La qüestió, que també, no és esborrar-ho, sinó exigir que no ens ho posin. Portem massa temps a blogger per acceptar que ens coloquin una merda a la url. Personalment, si no es fan enrere penso migrar el blog a wordpress o a un altre servidor.

Sergi ha dit...

Venia a dir-te que ja han trobat la solució a aquest atac, però ja t'ho han explicat. A mi també em saben greu aquests canvis unilaterals de blogger, però la notícia de Vilaweb que enllaces em sembla molt demagògica, vull creure que han espanyolitzat tots els blogs creats a España, no només els catalans. Que això ens ofengui només a nosaltres ja és una altra cosa, però no es poden anar dient mentides.

Assumpta ha dit...

El problema és que a mi Wordpress no m'agrada gens ni mica, el trobo molt més complicat que Blogger i els ninots aquells que surten com a imatge els hi tinc una tírria que no puc amb ells.
Tots els blogs que conec de Wordpress no els trobo "estèticament" bonics...

Clar que Blogger està fent molt la punyeta, però canviant a Wordpress el resultat seria que tindria un blog que no l'entendria ni jo... :-(

neus ha dit...

a mi em passa com a l'Assumpta, el wordpress no em concenç... blocat sabeu si rutlla prou bé?

i si em toquen gaire el nassos tanco i tampis, tu.

Assumpta ha dit...

Bloc.cat abans anava terriblement malament, es penjava constantment, entrava tot l'spam imaginable i per imaginar... un desastre. Jo tenia un blog allí i el vaig tancar (seria a principis o mitjans del 2008) i llavors vaig catalanitzar del tot el de Blogger que, en principi era un blog pràcticament inactiu i mig bilingüe que tenia perquè jo estava en un grup msn on hi havia gent de altres llocs.

Doncs bé, no fa massa vaig rebre un mail de bloc.cat dient que ara anava bé i que havien subscrit un acord amb WordPress i utilitzen la seva tecnologia, plantilles, etc... O sigui WordPress-2

Tan bé que anava Blogger abans!! :-((

zel ha dit...

El meu em sembla que s'ha tret sol, o no compto per a ningú i no se n'han adonat...