dimarts, 22 de febrer del 2011

Un dia


Hi ha dies que comences adormint-te. Tampoc és res massa important però el que si que ho és, és anar agafant certes rutines de cara a l'estiu quan els dies seran llargs i espero que la feina dura. Després d'un cafè amb llet surts amb la carpeta sota el braç i marxes a fer aquella feina que d'entrada no es cobra però esperes que te'n porti de l'altra. I camines, com diria aquell, tris, tras, tris, tras... amb un mapa mal imprès del Google Earth ple de puntets blaus. I t'hi passes una bona estona i sues, perquè sobre el mapa tot es pla, però els carrers fan pujada...molta pujada. I penses que es millor deixar el cotxe a baix que al cap i a la fi la tornada baixant serà més fàcil. I busques bústies i hi vas deixant paperets, que t'agradaria que fossin com les pedretes que fan tornar la gent cap a casa o cap al telèfon.
Dines bocata i a la tarda ordinador i més mapes per demà i més fotocòpies i alguna factura que demà passat és últim dijous de mes.
Cap a quarts de nou del vespre però, va i et donen una bona notícia.Tot just abans de baixar a sopar. I penses que n'hi ha més d'un que estarà content.

Vaig a dir-li a la Marta.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Espero que no ho diràs per Manel, hehehe. Sí, estic content, ja tinc moltes ganes d'anar-los a veure. Si van al PopArb, també aniran a altres llocs, amb el nou disc sota el braç. Ja tinc ganes de tenir-lo jo, sota el braç. I dins del reproductor.

Sort amb la feina. Espero que se't giri una temporada dura, dura.

neus ha dit...

Més que un cafè amb llet això sembla una xocolata desfeta...

A gaudir de l'alegria i que la feina no renumerada te'n porti a cabassats de l'altra! Molta sort!!

El porquet ha dit...

Això no és una notícia... és la bomba! Per fi tornen els dos monstres de la música!

zel ha dit...

Ai, jo també començo a adormir-me massa, s'acosta primavera...

Robertinhos ha dit...

Ànims company!!!! No et desanimis i fot-li! Si vols, escriu-me un mail i et miro d'ajudar amb el que pugui.

Una abraçada