dissabte, 18 de desembre del 2010

Dinar improvisat


Ingredients:
Un tros de cansalada
Un pit de pollastre
Una ceba ecològica
Dos grans d'all no ecològics
Un potet de tomàquet fregit Hida
Un pot de pebrot vermell escalivat Consum
Tres tasses d'arròs de la Camarga
Sal, pebre negre, pebre vermell picant i oli

Sofregiu amb oli la ceba tallada petita, afegiu-hi el tros de cansalada i el pit de pollastre tallats a tires i els dos grans d'all sencers. Quan estigui tot ben sofregit poseu-hi el pebrot escalivat tallat i el tomàquet fregit. Salpebreu-ho al vostre gust.

Incorporeu l'arròs i el barregeu amb el sofregit. Afegiu l'aigua i deixeu que bulli mitja hora (en cas de que ho feu amb una altre arròs que no sigui de la Camarga el temps d'ebullició l'heu d'adaptar al tipus d'arròs)

Mentre s'acaba de coure feu la foto, aneu a fer el post i pengeu-lo.

Apa siau que me'n vaig a dinar.

10 comentaris:

Rita ha dit...

Bon profit doncs!!!

Ja podries convidar, que jo encara l'haig de fer... ;-)

Assumpta ha dit...

Espereeeeu-meeee, que vinc!! :-))

Sergi ha dit...

Decidit, me'n vaig a preparar el dinar, encara que sigui molt més cutre que el teu. Però com m'ensenyes aquestes coses a quarts de tres, home de déu!!

kika ha dit...

quina bona pinta!
i els pebrots han de ser escalivats?
no queden massa tous?
amb pebrots crus no aniria millor?
:)

Mireia ha dit...

Espero que hagi anat de gust

Carme Rosanas ha dit...

Deu haver quedat molt bo!

Marta Cebrián ha dit...

Estava boníssim i més quan arribes de treballar morta de gana!!!

Carles Casanovas ha dit...

Quina migdiada.....

Rita ha dit...

Que bé, Marta!!! :-)

El porquet ha dit...

Ooooh, llàstima que no he vist el post a l'hora de dinar...