dimarts, 5 d’octubre del 2010

splash.cat


La vida del xulo piscines, com la de tothom, les té aquestes coses, pujo, baixo, tombo i giro. Fet i fet és com la mateixa feina: d'abril a setembre no dono a l'abast i la resta de l'any em ben foto de fàstic per què la gent teniu aquest mal costum de només banyar-vos a l'estiu, obviant que hi ha persones que necessitem de les vostres capbussades per viure.
Amb el temps que fa que em dedico a aquest negoci ja m'hi hauria d'haver acostumat, però ves, suposo que m'agrada queixar-me.

Des que vam marxar de sota el mugró he provat de trobat feina, però la demanda de xulos piscines barbuts, amb panxa i ulleres és francament minsa per no dir inexistent. És per això que finalment he decidit que si no em lloguen m'ho busco pel meu compte. I aprofitant que esteu per aquí us colo la falca, l'enllaç i l'anunci del proper naixement d'un nou projecte que té com a objectiu bàsic treballar per poder viure tranquil i pagar la hipoteca.

Benvolgudes i benvolguts blogaires us presento splash.cat, que molt aviat ho serà però que de moment està vivint a una altra adreça. També em trobareu al twitter i al facebook.

O sigui, que ja ho sabeu: si us cal o coneixeu algú a qui li calgui un xulo piscines a domicili al Maresme, Barcelonès, Vallès Oriental o La Selva... splash.cat

I feu el favor de banyar-vos!...
si us plau...
encara que sigui al febrer...
que tampoc està tant freda...

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Llàstima que no tingui una piscina per cuidar, però sens dubte, si sé d'alguna cosa t'avisaré.

neus ha dit...

noi, em fas venir ganes de traslladar-me i tenir una piscina només per donar-te feina... llàstima que no tinc calers per fer ni una cosa ni l'altra.
Molta sort, maco!!
Faré córrer la veu!

sànset i utnoa ha dit...

Si mai puc tenir una piscina, et contractaré de "xulo". Els barbuts dotats d'ulleres i panxeta ens hem de donar suport.

*Sànset*

òscar ha dit...

Estic com els altres comentadors: "compuesto" i sense piscina.

I les previsions futures no em fan vaticinar altra cosa que no sigui la típica Toy de plàstic.

Joana ha dit...

El dia que trobi algú que em porti la motxilla per anar d'excursió i evidentment que em mantingui, està clar que serà amb piscina, sinò no m'hi poso, llavors et contractaré en plantilla. No en sé de ningú, però si algú fa cap comentari t'els envio.

Mireia ha dit...

Em sap greu no conec ningu amb piscina, em sembla. però si algu fa algun comentari... ja sabem on enviar-lo

Eduard ha dit...

Has trobat un nom ben sonor, al final. ;)