dilluns, 22 de febrer del 2010

El bar dels Si no fos


Hem quedat al bar i a l’entrar se m’han entelat les ulleres. És ple de gent, gairebé totes les taules estan ocupades, la barra també. Tu prens cervesa i jo em demano un gin tònic. A la taula del costat un grup de noies juguen a beure i al noi de les rastes li cau el llibret de paper de fumar. La música m’agrada, The Cure, U2, Los Lobos, Elvis, Bruce... Seiem i parlem de tot i de res mentre passa l’estona

Si no fos perquè tu i jo podríem ser els pares de les criatures i perquè el meu gin tònic era de Sapphire tot semblaria que ahir al sortir de casa havia tirat vint anys enrere.

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Mmm... els anys no perdonen. Però toca viure a un altre ritme, i d'una altra manera. I no és maco això de mirar al voltant i pensar que poden ser fills nostres? Creuem els dits perquè cap no ho sigui...

Ei, la foto és guapíssima.

Garbí24 ha dit...

Bé però almenys recordes coses viscudes

neus ha dit...

ai els 'sinofos' ... i pensar que quan era més jove que ara me'n rivia :P

Salut!

(no entenc com podeu beure gintònics, ecs!)

òscar ha dit...

Tirar vint anys és un molt bon exercici tot i que la corda, ara, a mi se m'acaba als volts de les tres i després de dos gin tòncs. De Saphire, és clar :)

sànset i utnoa ha dit...

Això voldrà dir que encara sou ben joves. Encara que pugueu semblar els pares d'algú.

*Sànset*

zel ha dit...

Tu fes l'orni a veure si "cola"...

Rita ha dit...

Ahir escoltava l'ELO a RAC 105 i també vaig tirar dècades enrera jo... :P

Quina foto més maca!

Anna Tarambana ha dit...

Parlar de tot i de res és genial, tinguis l'edat que tinguis!

Cris (V/N) ha dit...

Que maco, parlar de tot i de res, i prescindir una mica del voltant.... l'edat es duu per dins, i les ganes de fer coses són les que ens empenyen a seguir vius.... Endavant i no deixeu de fer-ho! Petons, canalla :)