dimarts, 7 de juliol del 2009

Alternatives


Hi ha caravana, feia massa temps que no en feia, i les que feia eren diferents i tenien alternativa, aquesta no en té o és pitjor el remei que la malaltia.
Un que té pressa m’avança per la dreta i es posa davant meu. La noia del cotxe del costat escridassa el que l’ha tallada i pica amb les mans al volant. Les motos passen entremig dels cotxes. Haig de creuar de cap a cap i em poso a l’esquerra.

Hi ha molt soroll, massa.

Soc dins un túnel. Descobreixo que no m’agraden els túnels, són i ho tornen tot gris i brut. A dins dels túnels els colors no existeixen, són tonalitats diferents d’un mateix gris. Fins i tot la llum es d’un gris carabassós. Parets de ciment amb degotalls foscos i la poca claror que s’escola pels forats enreixats del sostre.

Em distrec.

Al meu retrovisor, darrera el mirall, hi viu una aranya petita de tons marronosos. Ha fet un tirarany espès i blanc a la part de sota entre el retro i la porta que manté tens amb uns vents finíssims que ha enviat cap al marc de la finestra i la part superior de la carcassa. Penso que al baixar la finestra potser he fet destrossa.

Arriba volant.

Damunt la goma negra de la finestra s’hi ha posat una mosca molt petita, la meitat d’una llentia d’aquelles menudes, potser menys. És verda i allargada i no es mou. Un puntet de color.

Ja tirem...

5 comentaris:

neus ha dit...

mirar bitxos és sempre una bona alternativa ;)

Núr ha dit...

buff... Quina mandra només de pensar-hi! Espero que almenys tinguis aire condicionat i música o algú amb qui fer-la petar! :)

Joana ha dit...

Ens fan unes carreteres sense alternativa, que es queden obsoletes abans d'estrenar-les. Però ben mirat, quantes coses que ets capaç de veure en una caravana, si no l'haguessis fet no te n'hauries adonat.

Assumpta ha dit...

Fins i tot d'una caravana n'has tret un post!! :-))

Sílvia ha dit...

Sort de l'aranya i de la mosca!
Distret, almenys, n'has estat...