dimecres, 12 de març del 2008

Enyor

M’ha despertat el cuchillocortemàgicotres más la liquadora Perfection por sólo quarenta i nueve con noventa i cinco i se ahorrarà miles de euros!

He canviat de canal i m’he enganxat al Tobi quita arrugas profesional, llame al teléfono en pantalla, por noventa i nueve euros. Torno a canviar, mesa multiusos, divuit mesas en una, por treinta i nueve con noventa i cinco.

Aaaarrrrgh!

Canvio un altre cop l’Spin Spa masajes en la dutxa por ochenta i nueve. Zap.

Una noia de poc més de vint anys vol fer-me creure que té marit i tres fills mentre intenta encolomar-me un Star fold doblador plegafácil grande, un doblador plegafácil pequeño, quatro perchas ahorra espacio más manual de instrucciones por treinta i nueve con noventa i cinco.

En aquell moment he volat lluny i he recordat quan, en arribar a casa tocadet o tocadot, a les tantes, amb aquella gana... i assaltar la nevera, el fuet i les torrades, seia davant la tele i hi sortia aquell home repetint aquell eslògan... escolteu el soroll de la frescor... Pump’n Seal.

Per només mil nou-centes noranta-cinc pessetes més despeses d’enviament. I m'encantava.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El "pampamzil" es un objecte mític per a moltes partícules.

El seu nom fosc, atractiu com un talismà, fou indesxifrable per a molts fins que un d'ells, avesat a l'anglès, aixecà la vista i veié escrit el "manxa i segella".

I es feu la llum. Després, a la carnisserria del barri, van posar una màquina del buit, i l'admiració va cessar una mica.

I el "pampamzil" va desaparèixer de les matinades.

Llarga vida al "pampamzil"!!!

moi de tiana ha dit...

sí, va ser com el començament d'aquesta súper saga, el principi, com un primer explorador pioner enviat a comprovar si aquí funiconaria, i mira ara quina macro-colonització!
també m'encallo alguns minuts a vegades amb els de "cuántos triángulos hay en esta imagen?"
és impressionant la capacitat d'improvitzar que tenen alguns, la de paraules que poden arribar a dir sense dir res...
m'estic entrenant per anar a fer el càsting, a veure si m'agafen

bajoqueta ha dit...

Tanca la tele que encara acabaràs comprant alguna cosa d'estes! jajaja.