diumenge, 23 de setembre del 2007

Operació BP

Dos individus (A i B) amb mono de treball i una enorme tortuga de florida (Taxemys scripta elegans) entraran a l'OSG de MEG (Can Cadena pels amics), mentre un tercer (C) amb vestit de carrer i posat kumba ho farà un minut més tard.
Dies abans un o dos individus, depèn del tamany, hauran entrat al CRARC per endur-se'n una tortuga de florida (Taxemys scripta elegans) que haurà de ser lliurada a A i B.
Mantre C prova d'endur-se'n un bolígraf, cosa altament sospitosa per un individu amb posat escolta i vestit de carrer, A i B s'hauran introduit a les dependències, buscaran la foto de tamany natural on Mossèn Batlle es neteja les ulleres. Un cop localitzada la despenjaran i substituiran per la tortuga de florida (Taxemys scripta elegans) que clavaran a la paret amb posat seriós i evidentment netejant-se les ulleres. Mentre C entretén a tot el personal, A i B aniran a buscar la Conxita que haurà de firmar un albarà conforme A i B es tornen a emportar a Mn. Batlle.
Un cop fet tot això A, B i posteriorment C sortiran de l'OSG de MEG. A i B decidiran qui es fa càrrec de Mn. Batlle i C (si ho ha aconseguit) pot quedar-se amb el bolígraf. A finals de novembre si tot va bé es reuniran, amb la resta de la organització, a Biescas on es posarà a votació el destí de Mn. Batlle i la possible recuperació de la Creu de Sant Jordi.
Si algú se'n recordés tard o d'hora s'hauria de trucar al CRARC per avisar-los de la presència d'una tortuga de florida (Taxemys scripta elegans) a l'OSG de MEG.

Però el més important, la clau i el perquè de tot plegat és: tindrà l'Edu entrades pel concert de Police del proper dijous?

P.S: Edu, seria força interessant (si pot ser) tenir l'imatge de la tortuga de florida (Taxemys scripta elegans) netejant-se les ulleres.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, seria interessant tenir la tortuga netejant-se les ulleres... quasi tant com assegurar-me l'entrada per Police. ;D
No és cap condició ...o sí.

Anònim ha dit...

Com és que les fotos t'han sortit borroses?
I jo també confio en l'Agustí.

Quique ha dit...

Segons darreres informacions, sembla ser que la foto en questió no està penjada i descansa en algun racó oblidat de la casa.

Anònim ha dit...

realment volem la foto!

d'altra banda es detecta quantitat important d'alcohol sobre la taula... no pretenc reflexió... és tan sols una observació! ;)