dimarts, 29 de març del 2005

Desmantellant

Sabeu la de merda que surt quan fas un trasllat?

A la deixalleria ens nomenaran socis honoraris. A part de mobles i estris diversos acumulats d'anys, bosses de roba i radiografies antigues, un munt d'andròmines guardades per romanticisme: ampolles de vi (buides evidentment), pedres, mòbils, un ordinador de quan anaven amb carbó i papers, quantitas ingents de paper.

Hores d'ara la majoria està llençat, donat o traslladat a casa de diversos parents. La casa és pràcticament buida i quan parlem fa eco. Només queda el llit, la cuina i l'ordinador (aprofitarem fins l'últim moment la quota pagada a Ya.com).

El procés de donació és un altre tema important, avui com aquell qui no vol ens hem tret de sobre un sofà, dues mantes velles, un decodificador de Via Digital, la nevera i la bici estàtica (hi ha gent que es queda amb qualsevol cosa).

Per part meva ja estic treballant a Vall-Llobrega i adaptant-me a la vida gironina, la Marta continuarà una temporadeta a Tiana, mestrestant vida de 'novios'.

Ara el procés continua mirant de trobar un lloguer temporal fins al desembre (quan representa que ens donen el pis). Hem estat mirant i no és tant fàcil i barat com ens pensàvem. S'acosta l'estiu i per la zona tot va molt buscat.

Ja us anirem explicant i segurament no tant sovint com voldríem.