dissabte, 25 de maig del 2013

Quatre

Al primer hi ha el que es fa el coix fins que arriba al portal de casa, la senyora gran que usa el carro de la compra com a caminador i el jubilat que va a fer salut amb una bona pasejada. Pantalons ben planxats amb la ratlla ben marcada, vambes i gorra de beisbol.

A la segona un comercial amb pocs escrúpols que li explica el negoci a una noia que probablement encara en conserva algun. Ell duu un vestit senzill amb pretensions i es recull els cabells amb una cua. Busquen una victima...

A la tercera una senyora amb bata de color rosa i la mascareta pels cabells posada. Parla fluixet perquè ni els veïns, ni ningú no sentin que la setmana vinent seran fora. Van a Terra Santa i pateix per les plantes.

L'últim és el Senyor, un d'aquells que per molt que ho provessis no podries tractar-lo de tu. Passa dels vuitanta i encara feineja, de fet no para. Talla llenya i l'apila per l'hivern, arregla el llum del garatge i després, abans d'anar al curs d'informàtica al Casal, mira el nivell d'oli del cotxe.