The skin disease is characterized by multi-colored fiber-like (filamentous) strands extruding from the skin![url=http://www.morgellons-disease-research.com/]morgellons[/url]
El cafè, només quan l'hivern apreta com ara, dolç. La resta de l'any; amb gel i sense sucre. Es pot acompanyar amb un croissanet també? :)
Jo m'apunto al tallat dolcet, a totes hores, que no falti.
Quina foto més neta!!Un te per a mi. Sense sucre
Pera mi ja ho saps, amb sacarina !
Amb el punt just perquè l'amargor sigui agradable, si-us-plau. Gràcies.M'encanten aquests sucres... ja et torna a tirar els trastos la camarera?La foto és maquíssima.
un cappuccino per favore!Utnoa
sorry, per a mi un te :) abans, quan era cafetera, sense sucre, of course :)
Amb sacarina, sisplau!
Amb sucre, però que es noti el cafè.
Si el cafè és bo i no és massa amarg, sense sucre.Si és molt fort, llavors amb sucre :-))La foto és molt maca! M'agrada com està feta i aquests sucrets tan xulos ;-)
un capuccino fet amb molt d'amor. ;)
Jo sóc més de cafe amb llet o tallat.
Publica un comentari a l'entrada
13 comentaris:
The skin disease is characterized by multi-colored fiber-like (filamentous) strands extruding from the skin!
[url=http://www.morgellons-disease-research.com/]morgellons[/url]
El cafè, només quan l'hivern apreta com ara, dolç. La resta de l'any; amb gel i sense sucre.
Es pot acompanyar amb un croissanet també? :)
Jo m'apunto al tallat dolcet, a totes hores, que no falti.
Quina foto més neta!!
Un te per a mi. Sense sucre
Pera mi ja ho saps, amb sacarina !
Amb el punt just perquè l'amargor sigui agradable, si-us-plau. Gràcies.
M'encanten aquests sucres... ja et torna a tirar els trastos la camarera?
La foto és maquíssima.
un cappuccino per favore!
Utnoa
sorry, per a mi un te :) abans, quan era cafetera, sense sucre, of course :)
Amb sacarina, sisplau!
Amb sucre, però que es noti el cafè.
Si el cafè és bo i no és massa amarg, sense sucre.
Si és molt fort, llavors amb sucre :-))
La foto és molt maca! M'agrada com està feta i aquests sucrets tan xulos ;-)
un capuccino fet amb molt d'amor. ;)
Jo sóc més de cafe amb llet o tallat.
Publica un comentari a l'entrada