dimarts, 27 de gener del 2009

Aranya


Tinc una aranya a la pantalla de l’ordinador, fa molts dies que hi és. Normalment procuro ser raonable i no els faig res a les aranyes pensant que es mengen mosques i mosquits.
Aquesta és molt petita i de color claret, es passeja per la pantalla però avui n'ha baixat, s’ha palplantat davant del teclat i s’ha quedat quieta mirant-me com si digués:

Vols fer el favor d’escriure alguna cosa?

11 comentaris:

Assumpta ha dit...

Clar, és que quan estas molt de temps que no toques alguna cosa, s'hi fan teranyines, home... i aquesta, com ja t'ha agafat confiança, doncs et parla i tot.

Ara que... aissss... vols dir que és molt petita ecssss, ecccssss... ufff... jo no la veig pas tant petita eh?

Sí, sí, que ja sé que és el teu animalet de companyia, i que us comuniqueu i tal, no vull dir que li hagis de fer cap mal... però em fa una mica de "cosa" veure-la. Si us plau, digues-li que no em miri així...

Partícula Elemental ha dit...

Ep! Jo també en tinc!

N'hi ha unes quantes escampades per casa. Són petites i grises. I salten.

Més d'una vegada, de nit, les he atrapat fent d'anxaneta als castells de nou amb folre i manilles que aixequen les cuques que viuen a la cuina. Tot just tenen temps, en obrir el llum, de descarregar fent llenya i fugir deixant per terra uns filets vermells, presos dels draps de cuina, que molt em penso que els fan de faixa...

Sergi ha dit...

Que mona, no et fa companyia? Volia veure't més de prop, ja que cada dia et veia allà penjada. Segur que li caus bé. Si tinguessis els meus gats per aquí no podries tenir aquest altre tipus de mascotes, perquè ells la caçarien a ella.

Carme Rosanas ha dit...

Home si et mira d'aquesta manera tant intimidant com vol que escriguis? Et pressiona massa crec...

Mireia ha dit...

no tinc paraules.Només
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH! EM FAN POR LES ARANYES!

kweilan ha dit...

Jo , com la Mireia em fan por les aranyes...i una mica de fàstic....

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

mira, les partícules de les que parlaves t'han solventat el post, no em negaràs que és ocurrent.

Anna Tarambana ha dit...

Amb una aranaya com la de la foto no escriuria pas! :S

moi de tiana ha dit...

potser si esperes un dia més s'atrevirà a adentrar-se per sobre el teclat i encara t'escriurà algun missatge saltant sobre les lletres de tecla en tecla...

assumpta ha dit...

Ja li has posat nom?

Mon germà a l'estiu a la casa de la Figuerosa, quan erem petits les anomenava "Billi's" i jo encara els hi dic ara. .... no m'agraden gens, gens, gens !

Aquesta crec que deu d'esser la mare de tots ells !!!

Núr ha dit...

...si em deixes agafo un tros de paper de vàter de més a amunt i l'esclafo en un moment, que a mi em fan moooooooooooooooooooooolta mania! ecs!