dimecres, 9 d’abril del 2008

Nus


Hem pres una decisió. És difícil i ens costarà però ja està fet. Tornem a començar, tornem a buscar pis, a buscar feina, a buscar vida. L’entorn tira massa i tot plegat se’ns ha fet massa feixuc. La vida és fa difícil de recomençar-la als quaranta, prou difícil és viure-la.
Sota el mugró s’hi està bé però és massa lluny emocionalment. És qüestió de paisatges vitals i de racons coneguts... de família i amics.
Potser hi perdrem algun llençol en aquesta bugada, hem decidit assumir-ho. I sabem que no serà ni fàcil, ni ràpid.

Hem començat a tornar cap a casa.

12 comentaris:

estrip ha dit...

els canvis costen de començar, però quan els has acabat et sents bé.
com la vida no?, encara que això no ho sé perquè encara no l'he acabada la meva....

Sergi ha dit...

És una decisió difícil, però si l'heu pres, serà que l'heu meditada molt. No es pot dir res, només desitjar-vos moltíssima sort i que els canvis només us portin coses bones.

Anònim ha dit...

Les coses fàcils no són les que van millor, les que costen són de les millors i que més es valoren, ho diu un expert, sort!

Rita ha dit...

La vida és plena de camins i sempre s'ha d'anar endavant. N'agafeu un altre, que us porta on voleu ser, doncs endavant! Potser perdeu algun llençol, però guanyareu altres coses i en recupereu moltes que enyoràveu. Està molt bé ser valents a la vida. Molta sort, de tot cor!

Partícula Elemental ha dit...

Us deixeu endur per la tramuntana o en fugiu?

Robertinhos ha dit...

torneu a Tiana?

ànims!

David ha dit...

Decidiu el que decidiu, si es producte de la reflexio i un bon criteri... endavant i molta sort!!!!!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

de fet ja heu perdut el primer llençol de la vostra bugada que es la vida, la il.lusió que hi vàreu posar al venir fins on ara sou.Però diuen que cal tirar endavant, no aferrar-se poder a un clau roent i no mirar enrera. La vida es això, una constant presa de decissions i la coherencia amb elles. Tot canvi implica deixar enrera però també trobar o en el vostra cas, pel que sembla, retrobar. Segur que us anirà bé. I no oblideu que no esteu sols....

Eduard ha dit...

Almenys encarareu el circuit per les immobiliàries amb més experiència... i amb el preu de la vivenda en recessió (diuen).
Quin és l'àmbit de cerca?
Tiana? Santa Maria de Martorelles? Vallès-Maresme en general?

Carles Casanovas ha dit...

Jordi i Marta, ja sabeu que si us falten llençols aquí a casa en podeu trobar.

Moni ha dit...

Aquí estamos. Las decisiones te dejan en bolas pero dice mucho del que las toma. Felicitats!!!!!!

Anònim ha dit...

Doncs bona sort, els canvis són bons i rejoveneixen, i ens fan crèixer. Al final del dia, l'important és estar tranquil, amb la gent que t'estimes.