dimarts, 24 de juliol del 2007

Crispety, crunchety, peanut-buttery!


Tinc peanut butter. I butterfingers, només me'n queda un.
Dissabte va ser un dia de conèixer nova gent. Vam conèixer la Nora. És nova i encara fa olor de nova... m'estic embolicant. Tornem-hi.

Divendres al vespre sopar a Torroella amb l'Anna i en Halid. Cuines del món. Patates farcides de Colòmbia, shawarma i felafel del Sudan (o de qualsevol altre lloc) i un plat combinat nepalí.

Dissabte dinar a ca la mama amb pastís d'urgència. Babeig amb el Quico. Després anar a conèixer la Nora (com ja he dit). A la nit embolic amb la zona verda a la Barceloneta i festeta a ca la Bet i l'Esteve. - És que són vells que volen semblar joves - va dir aquell fa uns quants anys. Els iaios de la festa si que ho èrem, però l'ampolla de Sapphire va ser la primera a volar. Vam retrobar el Cosí de Tarragona (referència Ogassa fa un parell d'anys) i vam conèixer en Ramón (Pensamientos aleatorios aquí a mà esquerra) a part d'en Nyaqui, en Jan i altres de qui no recordo o no en sé el nom...

Diumenge ressacós a ca la sogra, dinar de sant. Migdiada a la gespa i a la tarda Cardedeu. Començo a notar un cert nivell de feed back amb l'Arnau que ja camina de forma peculiar. Arribar a casa per veure els capítols perduts de Herois i a dormir.

Resum. De divendres nit a dissabte nit dues caipirinyes més tres whiskis més un nombre indeterminat (entre cinc i deu) de gintònics curtets (la majoria de Sapphire) és igual a un dilluns demolidor. I és que no tenim edat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno, bueno eso de que ya no tienes edad...en fin que lo del pastel de marta fue genial ¿dónde está la foto del dedito?
Me alegro de vuestro Blog es de lo más crunchety
La Padrina

Anònim ha dit...

En Quico rega les plantes i diu Moniiiiiiiiiiiiiii ja,ja,ja.
¿Puedo decir lo que quiera en este blog no?
Marta genial la fase de meditación
La Padrina