dissabte, 15 d’octubre del 2005

Aigua!!!!

Comencem bé. Primer hivern al Baix Empordà i se'ns desborden rius i rieres. A més teniem goteres a casa. Amb aquella alegria que fa despertar-se a quarts de cinc de la matinada sentint una estranya humitat als peus ( tant avall m'he pixat?). Després posar la galleda i aquell clop, clop, clop constant que et destrossa els nervis. Vols dormir i no pots. L'endema, mal dormit, vas a treballar amb roba teva (la de feina s'ha mullat amb les goteres) mentre la comarca s'enfonsa i és que porta tres dies plovent. A la feina fang fins al genolls i aquell pes a les sabates que et fan moure a poc a poc no fos que la sabata és quedés atrapada al llot i acabéssim descalços. Les carreteres de Torroella estan totes tancades, el poble aillat. A la Bisbal el Daró baixa molt(habitalment és zona d'aparcament). A més m'he refredat.

Per cert, ja ens donen el pis. A finals d'aquest mes començarà la condemna de trenta anys si la 6/49, la primitiva, o algun atracament no ho canvia.

En el proper capítol probablement... IKEA.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara no plou, he recollit els mitjons que tenia estesos, ja estaven secs, i m'he dit: què collons, per què no escriure alguna cosa? Doncs si, he llegit i rellegit atentament els vostres comentaris per a trobar un racó on pondre l'ou... Us ha costat una feinada, enorme!!! I heu anat a parar a un lloc on, d'entrada van problemes amb la pantoixa (Pantoja), més endavant la tramontana va arrencar la meitat del país i, finalment, l'aigua s'ha endut el que quedava. Ho sabia companys (i malgrat tot amics) l'heu cagat!!!! Però què hi farem? Se us haurà d'estimar...

Sort i endavant
Adrià